2010. szeptember 6., hétfő

Borostyán és turmalin - ami kvarc

Update: Most kaptam a hírt az "ásványdíleremtől", hogy valójában ez kvarc és nem is turmalin, számára is most derült ki... Nem baj, nekem így is nagyon tetszik!!!


Mostanában többször is előfordult, hogy nem találtam megfelelő ékszert, mikor indultam valahová... Mondtam is a Férjemnek, hogy "nincs egy ékszerem"... Erre azért elég furcsán nézett, mert valljuk be, a tele dobozkák és fiókok és egyebek láttán ez egy férfi fülnek elég feldolgozhatatlan kijelentés lehetett, de gondolom Ti értitek... Szóval elhatároztam, hogy fogok ezt-azt magamnak is készíteni, így született ez az őszi borostyános, turmalinos karkötő és fülbevaló. Csak szimplán, egyszerűen, ahogy leginkább szeretem.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon mutatós ez a szett! Egyébként én teljesen megértelek. Épp a minap néztem át a dobozkámat, és elcsodálkozva láttam, hogy szinte nem maradt csak 6-7 ékszerem, mert sajnos egy csomót elajándékoztam már. Szóval most én is épp ott tartok, hogy magamnak agyalok egy-egy szuper darabon! :) Alíz

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Szeretem az ilyen "anyagközpontú" ékszereket, örülök, hogy Neked is tetszik! Várom a remekeket, amiket magadnak kreálsz, üdv:
    Bea

    VálaszTörlés