2010. augusztus 30., hétfő

Enyém, enyém!!! :)))

Mármint a nyaklánc, az ötlet a legkevésbé sem.
Kingánál láttam a gyönyörű rózsás nyakláncokat, és a tutorialt, ami őt is rabul ejtette. Hát ennek nem tudtam ellenállni! Előkotortam a 20 éves (! szó szerint) gyurmáimat, és mivel jól be voltak csomagolva, semmi bajuk sincs. Hát nem mondom, az első két rózsát újra összegyúrtam, de a harmadiknál már belejöttem, és íme, az én saját rózsás nyakláncom, természetesen piros. A gyöngyök korallok és egyszerű szabálytalan apró kásagyöngyök.

Be kell vallanom, vannak még nagyon jó színeim a gyurmásdobozban, úgyhogy lehet, hogy lesz még folytatás. Persze szigorúan csak saját felhasználásra, egyáltalán nem kívánok gyurmaékszereket eladni, ezzel a blogbejegyzéssel kapcsolatban is kikértem Kinga véleményét, de nagyon kedves volt, és nem bánta, hogy megihletett, szóval köszi Kinga!

13 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép lett! :) És kicsit sem hasonlít az enyémre, úgyhogy hajrá, készíts még ilyeneket!! :)

    VálaszTörlés
  2. Néha milyen csoda kincseket talál az ember a ládafiában... :) Gyönyörű szép lett a láncod! :) Alíz

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, nagyon örülök, hogy Nektek is tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Hát ez eszméletlen!!!!!!!!!!! Mindig újra és újra megnézem, nem tudom levenni a szemem róla!Megőrülök érte! Csinálj még sok-sok ilyent!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Méri, nagyon kedves vagy és igazán nagyon jól esik! Ha ennyire tetszik, megpróbálhatok Neked is készíteni hasonlót, természetesen ajándékba! :))) Szívesen tenném!

    VálaszTörlés
  6. Jaj de drága vagy Bea! A piros gyűrűd mellé igazán szép lenne! De ezt még átbeszéljük, jó? Inkább csere-berébe, mert minden szépségedből nem kérhetek ajándékba! :))

    VálaszTörlés
  7. Ajándékba is szívesen adnám, de ha Neked úgy jobban esik, hát igaz, ami igaz, boldogan viselnék én is valami Méris cuccot, modjuk egy jó kis karkötőt vagy gyűrűt! :))))))))))))

    VálaszTörlés
  8. Megneztem a tutorialt es azok nem tetszettek nekem kicsit sem ellenben a te piros rozsad valami eszmeletlen egyeni gyonyoru es jujdeszep!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon köszönöm, igazán nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sikeres lett ez az ékszer! :)))

    VálaszTörlés