2010. október 19., kedd

Gyöngyös találkozó IV.

Pénteken ismét abban a szerencsében volt részem, hogy nálunk gyűltünk össze néhányan "gyöngyösök": Norita, Bogi, Méri és Noyka. Én nagyon örültem, és nagyon jól éreztem magam. :)
Kár, hogy nem volt teljes a csapat, reméljük legközelebb még többen leszünk! Amit még sajnálok: megint elfelejtettem fényképezni...

Volt csere-bere (legizgibb rész):

Ezt a szettet készítettem a zsákbamacskára (Természet lánya: Ónix - XL), Noyka vitte haza, remélem tetszik neki és fogja majd viselni.


A zsákbamacskán engem ismét Bogi ajándékozott meg, most egy szépséges könyvjelzőt kaptam egy hatalmas, mestermű bogyóval, és két csodás ásványkabosont. Nagyon örülök mindegyiknek, nem is volt még eddig saját könyvjelzőm (mindig másoké lett...), és a két ásvány is nagyon inspiráló, köszönöm!


Ezt a meseszép brosst kaptam Noykától, nagyon eltalálta az ízlésem, a rózsakvarcot is szeretem, a hematit színű gyöngyöket is, a kettő együtt klasszikus és modern egyben, köszönöm szépen!


És amit Méritől kaptam: egy lenyűgöző freeform kollekció klasszikus fekete-ezüst színben. A gyűrűt gyakorlatilag le se veszem azóta sem, a többinek is igazán örülök, de azokhoz azért várok valami "méltó" alkalomra, nagyon köszönöm!!!


Alig várom már a következő találkozót!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy tetszik,viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis találkozó volt! Köszönöm, hogy ott lehettem!

    VálaszTörlés